popust

delovni zvezki

kartica ugodnosti

PreviousNext

PonudbaZ vami že preko

 

DELOVNI ČAS: 

ponedeljek, torek, sreda, četrtek, petek: od 8h do 19h

sobota: od 8h do 12h

nedelja in prazniki: zaprto

Nagradna igra - splošni pogoji

SPLOŠNI POGOJI SODELOVANJA V NAGRADNI IGRI POLETJE 2019

Kdo prireja nagradno igro
Organizator nagradne igre je Ex libris d.o.o. Lesce, Alpska cesta 1a, 4248 Lesce

 

Organizator objavlja nagradno žrebanje za:
1.  NAGRADA    Bon v vrednosti 70 €                                                                                                                                                                                                2.  NAGRADA    Bon v vrednosti 50 €                                                                                                                                                                   3.  NAGRADA    Bon v vrednosti 30 €

Nagrajenci bodo prejeli ustrezno število bonov po 10 € za nakup v knjigarni in papirnici Ex libris d.o.o. Boni niso izplačljivi v gotovini. Veljavnost posameznega bona je 01.09.2020.

Kdaj poteka nagradna igra
Nagradna igra poteka v času od 01. junija 2019 do 31.avgusta 2019

Nagradna igra, kdo lahko sodeluje
V nagradni igri sodelujejo vsi, ki bodo v knjigarni in papirnici Ex libris, na Gradnikovi ulici 76 v Radovljici v času od 01. junija 2019 do 31.avgusta 2019 kupili ali naročili delovne zvezke za osnovno in/ali srednjo šolo, in vsi, ki bodo opravili nakup šolskih potrebščin oz. šolskih torb in nahrbtnikov v vrednosti nad 50 € in sicer fizične osebe z državljanstvom Republike Slovenije ter stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji. Osebe, ki kakorkoli neposredno sodelujejo pri izvedbi nagradne igre, in njihovi ožji družinski člani, ne morejo sodelovati v nagradni igri.

Kako poteka nagradna igra
Za vsako naročilo oz. nakup delovnih zvezkov oz. šolskih potrebščin, šolskih nahrbtnikov ali šolskih torb v vrednosti nad 50 € v času od   01. junija 2019 do 31. avgusta 2019 kupec/naročnik izpolni EN kupon za žrebanje in ga odda v za ta namen pripravljeno zaprto škatlo, ki je na vidnem mestu na polici v trgovini.

Datum  in način žrebanja
Nagradno žrebanje bo potekalo v soboto, 7. Septembra 2019 ob 10.00 v prostorih knjigarne in papirnice Ex libris d.o.o. na Gradnikovi ulici 76, v Radovljici.

Druge določbe
Pogoj za pridobitev nagrad je, da udeleženci soglašajo s pravili nagradne igre. S potrditvijo teh pravil se šteje, da se sodelujoči s pravili v celoti strinja. Nagrade ni mogoče zamenjati za gotovino. Prenos nagrad na tretjo osebo ni možen. Organizator lahko zahteva, da nagrajenec z ustreznim dokumentom dokaže svojo identiteto. Organizator in osebe, ki sodelujejo pri izvedbi nagradne igre, ne odgovarjajo za morebitno škodo, ki bi izvirala iz nagrad. V primeru okoliščin, na katere organizator ne more vplivati, organizator lahko odpove nagradno igro. O tem mora prek medijev obvestiti udeležence. V takšnem primeru udeležencem ne odgovarja za nastalo škodo. Odločitev organizatorja o vseh vprašanjih v zvezi z nagradno igro oziroma uporabo pravil je dokončna in velja za vse udeležence.

Kdo in kje hrani spisek nagrajencev
Seznam nagrajencev hrani Ex libris d.o.o. Lesce.

Uporaba osebnih podatkov
Udeleženci nagradne igre dovoljujejo objavo osebnih podatkov na spletni strani www.ex-libris.si. Ex libris d.o.o. kot upravljalec vodi, vzdržuje in nadzoruje zbirko osebnih podatkov posameznikov v skladu z zakonom o varovanju osebnih podatkov.  Za namene obveščanja posameznik dovoljuje uporabo različnih komunikacijskih kanalov, kot npr.: telefon, osebna pošta, elektronska pošta in drugo. Upravljalec zbirke podatkov se zavezuje, da bo podatke o sodelujočih uporabil zgolj za namene nagradne igre ter za potrebe zbiranja podatkov in trženja.  Upravljalec se zavezuje, da podatki ne bodo posredovani tretji osebi brez privolitve uporabnika.

Lesce, 01.06.2019                                                                                                                                      Ex libris d.o.o. Lesce

                                                                                                                                                                       Irena Horvat

 Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Uporaba piškotkov